Team WASp
Team WASp added 31 new photos to the album: Tour of Ulster — with Youp Havermans and 2 others in Belfast, United Kingdom.Thursday, March 23rd, 2017 at 1:23am
Team WASp
Team WASp updated their cover photo.Thursday, March 23rd, 2017 at 1:21am
Foto gemaakt door Henk Harrevelt
Team WASp
Team WASpThursday, March 23rd, 2017 at 12:29am
Teamopstelling Grote Omloop van de Veenkoloniën

Aanstaande zaterdag gaat Team WASp van start in de Grote Omloop van de Veenkoloniën. De eerste afspraak in de clubcompetitie 2017! Onze renners en begeleiding hebben er zin in.
#teamwasp #liveyourdream
Team WASp
Team WASpSaturday, March 18th, 2017 at 8:57pm
Oud-Vossemeer

Een pak fietsfanaten, 1021 meter aan klinkers en een dijk waar de wind vrij spel heeft. Elke wielrenner die ooit criteriums heeft gegeten als lunch weet dat het hier gaan om het toneel van de ronde van Oud-Vossemeer. Tijdens de editie van 18 maart 2017 stonden er 6,5 WASp renners aan de start van dit Zeeuwse criterium.

De koers, die ging over 44 ronden kende een zeer vurig begin. Van start af aan waren het Daniël, Youp en Wouter die meteen actief meededen in de koers, nadat deze heren in de eerste rondes enkele pijlen afschoten was er tijd voor een moment van stilte (een meter of 10). Net na het opdraaien van de beruchte dijk plaatsten enkele erkende kleppers zoals Lieven Antonise, Tom Vermeer en Koen van de Klundert een splijtende demarrage waarbij Casper zijn karretje mooi bij aan wist te haken. De kopgroep van 11 renners die ontstond wist binnen 2 rondes een mooie voorsprong bijeen te trappen. Na een klassieke sjasse patat van Daniël was het uiteindelijk Arian die samen met Jos Koop op een zeer straffe wijze de oversteek wist te maken naar de kopgroep. Lang bleef de voorsprong van de kopgroep schommelen tussen de 25 en 30 seconden, de dramatische samenwerking in het peloton zorgde ervoor dat de kopgroep met daarbij Casper en Arian, uiteindelijk met ruimte marge zou gaan strijden om het podium.

Tijdens het finalespel wisten Casper en Arian net niet in de top 10 te eindigen, zij behaalden een mooie 11e en 12e plaats en kregen hier gratis een portie moraal bij. Wouter ontliep zowaar een sprint (!!!) en wist met een demarrage op 2 rondes van het eind een 14e plaats te behalen. Youp heeft zijn "sprint" juist her-ondekt en werd 18e. Daniël verwerkte zijn sjasse patat trauma en werd 25e in de buik van het uitgedunde peloton.

Bouwe maakte tijdens de koers een onfortuinlijke val, nadat hij was bijgekomen wist hij zijn karretje aan te pikken in het peloton wat resulteerde in een 33e plaats. Thomas en Ruben (al herstellende van Pfeiffer) kende met een DNF een iets mindere start van het seizoen, opschrijven voor de zomer dus!
Team WASp
Team WASpFriday, March 10th, 2017 at 5:00am
Team WASp ruim vertegenwoordigd bij Ronde van Zuid-Holland
Team WASp
Team WASpThursday, February 16th, 2017 at 11:55pm
Duursport.nl partner van Team WASp

Vanaf heden is Duursport.nl partner van Team WASp. Deze specialist in sportvoeding ondersteunt ons in het waarmaken van onze ambities in de wielersport doordat onze renners gebruik kunnen maken van Amacx sportvoeding. ''Met de hoge kwaliteitsstandaard, zachte en frisse smaken en een breed assortiment is Amacx Sportvoeding inmiddels niet meer weg te denken in de sportbeleving en strategie van de (duur)sporters.''

Leave a Reply

WTOS, Ahoy & de Spartaan